Maak je successen zichtbaar.

Klanten

We zijn blij dat we nu en de afgelopen jaren voor veel mooie klanten hebben mogen werken. Hier een greep uit ons gevarieerde klantenbestand. Deze klanten hebben we ondersteund in advies op het gebied van communicatie, crisiscommunicatie en media.

Robin Janszen – Seasoned Corporate Communicatie Director & Reputation Manager

“Maureen Veurman heeft in 2021-2022 een belangrijke rol gehad in het Corporate Communicatieteam van Essent. Als ervaren woordvoerder/externe communicatiemanager bewaart ze de rust als de energiemarkt op z’n kop staat, en weet veeleisende stakeholders op een goede manier te managen, daarbij ook houdend voor het resultaat. Daarnaast is Maureen een ontspannen en erg prettige collega om mee samen te werken!”

Nathalie van Koot - Senior persvoorlichter WWF

“Bij het Wereld Natuur Fonds hebben we in drukke periodes soms een extra persvoorlichter nodig. Het is vaak lastig te voorspellen hoeveel werk in een bepaald project gaat zitten en dan is het geweldig om een interim-persvoorlichter achter de hand te hebben die bij kan springen. Iemand die meedenkt en flexibel inzetbaar is. Voor ons is dat Maureen!

Maureen maakt zich een onderwerp heel snel eigen en is prettig en makkelijk in de omgang. Ze is bevlogen, betrokken en pro-actief. Allemaal eigenschappen die perfect bij WWF passen, een organisatie waar alleen maar gedreven mensen werken. Als WWF willen we natuurlijk ook dat het extra werk leidt tot  uitgebreide media-aandacht. Dat is Maureen zeker gelukt bijvoorbeeld met EarthHour, onze Free The Sea campagne, de WWF-Frans Lanting Photo Award e.d.

Zowel bij iets kleins als de lancering van de commercial als bij een groot evenement als de Seaswim heeft Maureen een fijne hands-on inzet getoond. Wanneer de hoofdlijnen helder zijn, is Maureen strategisch sterk en ook improviserend tijdens een klant- of persevent.”

Daarnaast is het voor ons ook minstens zo belangrijk dat een interim-persvoorlichter rust brengt en zaken uit handen neemt. Ook dat kan Maureen als geen ander!

Arthur van Ooijen - SVP

“Wij kwamen bij UP uit toen wij een partij zochten om uitgaande Public Affairs communicatie te spiegelen en te optimaliseren. Daarbij was er behoefte aan aanvullende expertise op het gebied van crisiscommunicatie en een scherpe blik van buiten.   

We hebben de samenwerking met UP als prettig ervaren. De bereikbaarheid was goed en snel. Verder werd er actief meegedacht en was de feedback to the point. De adviseurs van UP waren goede sparringpartners. ” 

Astrid Lakeman - Lakeman Bewindvoering

“Als curator heb ik een zwijgplicht over zaken die ik behandel. In één specifieke zaak had ik veel last van negatieve en onjuiste berichtgeving in de media. Het werd een eenzijdig verhaal, wat veel mensen als waar aannamen. Wekelijks werd ik benaderd door journalisten naar mijn verhaal, ik wist niet meer wat ik moest zeggen tegen ze. Maureen heeft alle contacten met de media van mij overgenomen en dit heeft mij veel rust gegeven. Maureen is een mooi mens die meteen hulp biedt als dat nodig is. Ik kan het iedereen aanraden om met haar in zee te gaan.”

Laura Vols – Communicatieadviseur Jeugdbescherming West  

“Wij besloten contact op te nemen met UP omdat wij ons crisiscommunicatieplan wilden vernieuwen. Daarnaast krijgen wij binnen de gezinnen die we begeleiden helaas soms te maken met crisissituaties. We hadden al veel positieve ervaringen gehoord van collega’s over UP en hun diensten, dus besloten hulp te vragen.  

Het voelde gelijk goed! Het is erg fijn om een kort lijntje met UP te hebben, zodat we hen altijd kunnen benaderen voor strategiebepaling en advies. Er wordt proactief meegedacht en tijdens een contactmoment krijgen we de juiste tools om weer door te gaan. Door UP hebben we ruimte gekregen om te reflecteren en denken we na over de toekomst.”

Petra Mast – Communicatieadviseur Yorneo

 

“Door een incident bij één van onze locaties waarbij een collega is overleden, zochten we advies en hulp op het gebied van crisiscommunicatie. We hadden nog niet eerder met een dergelijke crisis te maken gehad, dus besloten we contact op te nemen met UP. 

UP heeft ons goed geadviseerd en op weg geholpen door mee te kijken, informatie te verzamelen, deze te analyseren en (actief) mee te denken. Dat was erg fijn en nuttig. Ze gaven ons richting en wijsheid in de stappen die we moesten nemen in crisistijd.”