Wil je zelfverzekerd en effectief de media te woord staan?

Over ons

Maureen Veurman is expert op het gebied van communicatie, media en reputatie met een specialisme op het gebied van crisiscommunicatie. De afgelopen jaren is zij tijdens haar werk met klanten allerlei soorten communicatie-, reputatievraagstukken en crisissituaties tegengekomen. Het valt haar op dat veel organisaties geen zicht hebben op hun reputatie en niet voorbereid zijn op een mogelijk crisis. Ze denken dat zoiets hen niet zal overkomen, maar dat is niet realistisch. De vraag is niet of er een crisis komt, maar wanneer. Met een goede voorbereiding, kun je de situatie echter ook in je voordeel ombuigen.

UP creëert bewustwording en respect door te laten zien hoe een situatie er ECHT uitziet. Zij geven mensen en bedrijven het zelfvertrouwen, waardoor ze het lef krijgen om ECHT te gaan staan voor hun onderwerp naar de buitenwereld toe. UP leert een organisatie met lef, open, eerlijke en realistische communicatie de juiste relaties aan te gaan om te zorgen dat ze stevig staan in positieve en negatieve situaties.

UP geeft advies op het gebied van (strategische) communicatie en persvoorlichting.

"We zorgen ervoor dat je een ijzersterke reputatie opbouwt die zelfs de grootste storm overleeft."

Wat anderen over ons zeggen

“Maureen is flexibel, eigenstandig en snel in haar reacties. Er viel een last van mijn schouders toen ik wist dat zij ons kwam versterken. Het gevoel van opluchting werd alleen maar sterker toen we echt aan de slag ging samen. Echt een gedegen vakvrouw, met kennis en ervaring op het gebied van communicatie, crisis, media en politieke gevoeligheden binnen en buiten organisaties.”

Leer ons kennen

 

Wil jij ook weten hoe je grip krijgt op het beeld dat de buitenwereld van je heeft? Wil je leren hoe je de beeldvorming in tijden van crisis positief kunt beïnvloeden en hoe je elke storm stevig overeind blijft staan? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.