Wil je zelfverzekerd en effectief de media te woord staan?

Over ons

Wij geloven dat elke crisis kansen biedt om te veranderen en te groeien. Een sterke reputatie en een goede crisisvoorbereiding zijn hierbij essentieel. Daarom helpen wij bedrijven en organisaties met het opbouwen van een ijzersterke reputatie. Wij leren bestuurders en communicatieprofessionals wat hen te doen staat wanneer er een crisis uitbreekt en ontzorgen hen in crisissituaties.

Wij coachen onze klanten, met een bewezen methode, in hun (crisis)communicatiestrategie en ontzorgen en begeleiden hen bij een eventuele crisis. Wij leren hen open, eerlijk en met lef te communiceren. Het resultaat is dat onze klanten de rust bewaren, overzicht hebben en grip houden op crises. Doordat ze lastige situaties op een goede manier adresseren, behouden ze het vertrouwen van hun stakeholders en komen ze sterker uit de strijd.  

UP geeft advies op het gebied van crisiscommunicatie en reputatiemanagement

"We zorgen ervoor dat je een ijzersterke reputatie opbouwt die zelfs de grootste storm overleeft."

Wat anderen over ons zeggen

  • “UP gaf ons richting en wijsheid in de stappen die we moesten nemen in crisistijd.”
  • Ze bewaarden de rust en wisten veeleisende stakeholders op een goede manier te managen, daarbij altijd met het resultaat in het achterhoofd.
  • Bij UP maken ze zich een onderwerp heel snel eigen. Ze zijn bevlogen, betrokken en pro-actief.”
  • “Door UP hebben we ruimte gekregen om te reflecteren en denken we na over de toekomst.”

Lees hier meer over wat onze klanten over ons zeggen!

Leer ons kennen

Wil jij ook weten hoe je grip krijgt op het beeld dat de buitenwereld van je heeft? Wil je leren hoe je de beeldvorming in tijden van crisis positief kunt beïnvloeden en hoe je elke storm stevig overeind blijft staan?

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.