Wij helpen je graag voor, tijdens en na een crisis!

Het aanbod van UP

Onze visie is dat elke crisis kansen biedt om te veranderen en te groeien. UP helpt bedrijven en organisaties met het opbouwen van een ijzersterke reputatie met communicatie. Communiceer op de juiste manier met je stakeholders, juist in crisistijd.

Op deze pagina vertellen wij je graag mee over de mogelijkheden die wij aanbieden en op hoe we jou en jouw organisatie verder kunnen helpen om positie te versterken en te behouden. 

Met UP ben je voorbereid op elke crisis en klaar voor elke kans.

Online workshop 'Grip op Crisis'

Spijker je kennis over crisiscommunicatie bij en start vandaag nog met voorbereiden.

Ga direct aan de slag met je crisiscommunicatieplan en zorg dat je voorbereid bent.

Speciaal voor marketing- en communicatieprofessionals en bestuurders/CEO’s die de basis op orde willen hebben en hun reputatie willen behouden in crisistijd.

Ontdek en leer:

 • de onderdelen van de juiste voorbereiding
 • wat je moet doen als jouw organisatie onder vuur komt te liggen
 • hoe je de controle behoudt en paniek voorkomt

Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in voor de eerstvolgende workshop!

 

De UP Live scan

Krijg inzicht in of je goed voorbereid bent en begin vandaag nog met de verbeterpunten!

Lig niet langer wakker van twijfel of jij goed voorbereid bent. Versterk je reputatie met communicatie.

Speciaal voor marketing- en communicatieprofessionals en bestuurders/CEO’s die willen checken hoe ver zij al zijn met de voorbereiding op een crisissituatie.

Ontdek en leer:

 • Wil je aan de slag met crisiscommunicatie, maar weet je niet waar je moet beginnen?
 • Heeft je crisiscommunicatieplan niet gewerkt bij vorige issues of crises?
 • Wil je crisiscommunicatieplan laten checken door een professional?

Met de UP Live scan ben je binnen 3 uur weer in control. Je krijgt grip op een eventuele crisis en leert hoe je deze succesvol aanpakt zodat je er sterker uit komt!

Kijk hier voor meer informatie en maak direct een afspraak! Of doe alvast de online quickscan.

 

Het UP Membership

Altijd een crisisprofessional gereed die jouw organisatie kent?

Met het UP Membership krijg je meer dan enkel hulp bij een crisis. Je krijgt hulp van een professional die jouw bedrijf al kent en als het nodig is meteen kan inspringen. Je bepaalt zelf wat je wel en niet toevoegt aan je membership zodat je precies krijgt wat nodig is.  

 • 24/7 crisishulp
 • 4 keer per jaar verdiepingsmasterclasses
 • 2 keer per jaar Q&A-calls
 • gebruik issuemonitor

Met het UP Membership heb je 24/7 bereikbaarheid voor advies en strategie. Bij het Deluxe Membership helpen wij je bij een onbeperkt aantal crises of issues per jaar.

Meer informatie? Bekijk het hier!

Mediatraining

Als woordvoerder is het belangrijk om krachtig en overtuigend over te komen. Niet alleen als je de media te woord staat, maar zeker ook als het om andere doelgroepen gaat. Het publiek verwacht dat jij weet hoe het zit en de waarheid vertelt. Ze willen je kunnen vertrouwen.

Heb jij er ook moeite mee om voor de camera staan? Of doe je het al jaren en vraag je je nog steeds af of je wel goed overkomt? Lukt het je prima je boodschap onder woorden te brengen, maar zie je als een blok op tegen de mogelijke vragen die je daarna op je afgevuurd kunt krijgen? Kom je moeilijk uit je woorden?

Het onverwachte kan je soms flink van je stuk brengen. Wil je je dit niet laten gebeuren? Zorg dan dat je goed bent voorbereid. UP leert je hoe je het boegbeeld van je organisatie kunt worden én blijven.

Meer informatie? Bekijk het hier of maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Extra mensen nodig?

Het zijn drukke tijden voor bedrijven en communicatieprofessionals. De doelgroep, klanten, werknemers en stakeholders vragen constante aandacht en willen op de hoogte worden gehouden van wat er in de organisatie speelt. Werkdruk, zwangerschapsverlof of tijdelijk project vragen aandacht en tijd. Hoe vang je dit op? Door tijdelijk extra mankracht in te zetten.

Het is nu ook mogelijk om ons te benaderen om interimopdrachten op te pakken op het gebied van (crisis)communicatie, persvoorlichting of woordvoering.

We hebben een groot netwerk achter ons staan van vakmensen op het gebied van strategische en tactische communicatie, persvoorlichting, woordvoering, social media en grafisch ontwerp. Dit netwerk willen we nog verder uitbreiden. Ben of ken jij een communicatieprofessional die op zoek is naar werk of zoekt jouw bedrijf tijdelijk strategische, tactische of uitvoerende kennis zoekt?

Vraag dan een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan.

Het UP Jaarprogramma

Optimaal voorbereid op een issue en crisis!

Richt je crisisorganisatie in en leer wat je voor, tijdens en na een crisis moet doen. Je wordt volledig begeleid bij het gehele proces met als resultaat een voorbereid bedrijf met eigen professionals die klaar zijn op wat er kan gebeuren.

Speciaal voor marketing- en communicatieprofessionals en bestuurders/CEO’s die het belang van goede voorbereiding van crisiscommunicatie inzien en dit naar een volgend niveau willen brengen.

Ontdek en leer onder andere:

 • Welke stakeholders er belangrijk zijn in welke situatie.
 • Welke scenario’s jouw organisatie bedreigen.
 • Hoe je zelfverzekerd voor de camera staat

Een volledig programma met o.a. scenariobijeenkomsten, stakeholderanalyses, een (crisis)communicatieplan, monitoring, mediatrainingen en nog veel meer.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan!