Welke belangrijke keuze maakte je onlangs?

Welke belangrijke keuze maakte je onlangs?

Keuzes maken is niet voor iedereen even makkelijk. Sommige keuzes zijn makkelijk te maken, anderen vergen wat tijd en afweging van voors en tegens. Vorig jaar werkte ik mijn ambities voor de komende jaren uit en stond ook ik voor een paar ingrijpende keuzes. De mensen om mij heen die mij goed kennen, weten dat ik daar af en toe flink moeite mee heb. Keuzes maken brengt onzekerheid met zich mee, onzekerheid roept angsten op en angst is een slechte raadgever.

In crisissituaties moeten er ook regelmatig – en vaak snel – keuzes worden gemaakt. Deze evalueer je continue en moeten zo nodig worden bijgesteld. Die snelheid maakt dat je keuzes niet altijd goed kunt afwegen. Vooraf rustig nadenken over bepaalde situaties kan in tijden van crisis een hoop ellende schelen.

Wil je weten hoe, neem gerust eens contact met me op voor het maken van een vrijblijvend gesprek.