Voorverkoop boek: 'Geen Paniek'.

Koop NU ‘Geen Paniek!’ in de pre-sale en ontvang exclusieve bonussen

Stilzitten als je geschoren wordt of door het stof? Geen crisis is hetzelfde, maar de reacties zijn redelijk voorspelbaar.

In dit boek legt Maureen Veurman uit hoe je van een crisis een kans maakt. Veurman, eigenaar van UP Crisiscommunicatie & Media, komt niet alleen in actie als het kalf verdronken is, ze doet ook aan preventie. De ene keer adviseert ze een CEO om een werknemer niet ‘op staande voet te ontslaan’ (maar met fluwelen handschoen richting uitgang te begeleiden), de andere keer legt ze uit hoe je een klacht het beste afhandelt. Van datalek tot #MeToo. Welke acties er ondernomen moeten worden en welke woorden je in die situaties gebruikt: in dit boek krijg je het complete advies. Geen Paniek! – Eerste hulp bij crisiscommunicatie is een must-read voor iedereen die het juiste wil doen in noodsituaties.

JA, BESTEL ‘GEEN PANIEK!’ IN DE PRE-SALE

Koop NU Geen paniek! in de pre-sale en ontvang exclusieve bonussen

Wanneer je nu jouw exemplaar van Geen paniek! – Eerste hulp bij crisiscommunicatie bestelt, ontvang je niet alleen het boek, maar ook exclusieve bonussen die jou verder helpen bij je voorbereiding op een crisis:

  • Gratis deelname aan de Masterclass “Eerste hulp bij crisiscommunicatie”:
    In deze 75 minuten durende sessie neemt Maureen Veurman je stap voor stap mee in de belangrijkste aspecten van crisiscommunicatie. Een mooie aanvulling op het boek met een Q&A van 15 minuten voor jouw persoonlijke vragen. Je wordt vanzelf uitgenodigd voor de Masterclass in november.
  • Een gratis werkboek “Eerste Hulp bij Crisiscommunicatie”:
    Dit werkboek is speciaal ontwikkeld om jou te helpen de theorieën en technieken uit het boek toe te passen op jouw eigen situatie. Hiermee zorg je ervoor dat je de kennis niet alleen begrijpt, maar ook echt in de praktijk kunt brengen. Je ontvangt dit e-book in jouw e-mail zodra het boek onderweg is.
  • Bij aanschaf van meerdere boeken 20+ komt er iemand van UP een Masterclass bij jullie bedrijf geven. 
    Heb je een team of organisatie die voorbereid moet zijn op een crisis? Bij aanschaf van 20 exemplaren of meer, krijg je een op maat gemaakte Masterclass, waarin scenario’s worden besproken die specifiek zijn voor jouw organisatie. We nemen contact met jou op voor een persoonlijke afspraak.
  • Let op bovenstaande actie loopt tot 10 oktober

JA, BESTEL ‘GEEN PANIEK!’ IN DE PRE-SALE

Meerdere boeken tegelijk bestellen? Dat kan! Je krijgt naast exclusieve bonussen ook nog een mooie korting.

10 – 25 exemplaren
5% korting
€ 23,70 per boek
25 – 100 exemplaren
10 % korting
€ 22,46 per boek
Vanaf 100 exemplaren
15% korting
€ 21,21 per boek

Stuur ons een e-mail met het aantal exemplaren, jouw adres en gegevens voor de factuur naar geenpaniek@up-communicatie.nl.

Recensies en Testimonials

1

Erik Gerritsen, bestuursvoorzitter woningcorporatie Ymere en voorheen secretaris-generaal ministerie van Volksgezondheid 

“Het is eenzaam aan de top, luidt het gezegde. Een crisis kan dat isolement versterken. Werknemers verlaten het zinkende schip en klanten/burgers spreken schande over je organisatie. ‘Geen commentaar’, is dan vaak de reflex. Wegkruipen onder een deken. Na lezing van dit boek, echter, weet je wel beter: in een crisis móét je juist communiceren en relaties aangaan. Hoe, wat en met wie? Dat wordt in ‘Geen paniek! – Eerste hulp bij crisiscommunicatie’ klip en klaar uitgelegd. Een gidsend boek waarmee je niet alleen de crisis overleeft, maar ook in de alledaagse praktijk weerbaarder wordt. Dit boek doet je bijna verlangen naar een crisis, zó veel kansen somt Maureen Veurman op. Intrigerend en onderhoudend. Een must-read voor bestuurders, adviseurs en woordvoerders.”

2

Chantal van Wees, freelance journalist voor het Algemeen Dagblad en AD.nl

“Geen paniek is een helder geschreven must-read voor iedereen die voorbereid wil zijn op onverwachte situaties. Relevanter dan ooit, want we leven nu eenmaal in tijden van toenemende onzekerheden. Het is praktisch van opzet: aan de hand van voorbeelden biedt het veel direct toepasbare tips om schade te beperken. Of je nu een ervaren communicatiepro bent of net begint; Veurman schreef de perfecte gids om te navigeren door de complexe wereld van crisismanagement. Met dit boek op grijpafstand, kun je met vertrouwen elke crisis te lijf gaan of in de kiem smoren.”

Over Maureen

Auteur van Geen paniek! – Eerste hulp bij crisiscommunicatie

Maureen Veurman (1978) is een zeer ervaren expert in communicatie, media en reputatiemanagement. Haar specialisme: crisiscommunicatie. Daarin staat zij een eerlijke, transparante en realistische houding voor. Ze loodst niet alleen organisaties door crises, maar maakt deze ook weerbaarder en veerkrachtiger in vredestijd. Haar bedrijf UP Crisiscommunicatie & Media brengt rust in roerige tijden. ‘Alles wat een mens laat wankelen, geeft mij kracht.’

 

JA, BESTEL ‘GEEN PANIEK!’ IN DE PRE-SALE

Koop NU Geen paniek! in de pre-sale en ontvang exclusieve bonussen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Adres*
Prijs: € 24,95
Betaalmethode*
Discover
Ondersteunde creditcards: Discover
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meerdere boeken tegelijk bestellen? Dat kan! Je krijgt naast exclusieve bonussen ook nog een mooie korting.

10 – 25 exemplaren
5% korting
€ 23,70 per boek
25 – 100 exemplaren
10 % korting
€ 22,46 per boek
Vanaf 100 exemplaren
15% korting
€ 21,21 per boek

Stuur ons een e-mail met het aantal exemplaren, jouw adres en gegevens voor de factuur naar geenpaniek@up-communicatie.nl.