'' It may be stormy but it will never rain forever ''

Hoe Lianne bij UP haar droombaan vond

In mei 2022 ben ik alweer twee jaar in dienst bij UP. Het waren zeer leerzame en vooral ook bijzondere jaren voor mij. UP heeft mij het vertrouwen en de ruimte gegeven om te groeien, zowel in professioneel als in persoonlijk opzicht. Ik krijg hier hele mooie, onverwachte kansen en die grijp ik dan ook met beide handen aan.

Sterker dan ooit

Tien jaar geleden zag mijn toekomst er een stuk minder rooskleurig uit. September 2012 is een maand die ik nooit meer zal vergeten. Ik kon niet meer lopen en amper nog praten. Na vele onderzoeken kwam de diagnose MS (Multiple Sclerose) naar boven. Als 19-jarig meisje kreeg ik te horen dat ik blij moest zijn voor de momenten waarbij ik mijn benen nog zou kunnen gebruiken.

Inmiddels ben ik bijna tien jaar verder en na jaren van vallen en opstaan, voel ik me sterker dan ooit en heb ik ook mijn passie voor hardlopen gevonden. Enkele weken geleden heb ik zelfs mijn eerste halve marathon gerend!

Aan de studie

Mijn werk bij UP geeft me veel zelfvertrouwen en energie. Afgelopen maand ben ik weer de schoolboeken in gedoken om mijn kennis op het gebied van communicatie uit te breiden. Ik wil alles leren wat er te leren valt over dit mooie en veelzijdige vak. Als bedrijf moet je veel kennis in huis hebben om je interne en externe communicatie naar een hoger plan te tillen. In de opleiding komen allerlei interessante onderwerpen aan bod zoals:

  • Trends en ontwikkelingen in marketing en communicatie
  • Communicatie en gedragsveranderingen
  • Marketingcommunicatie
  • Positionering van merken en bedrijven
  • Publieksgroepen/stakeholders/ doelgroepen
  • Corporate communicatie

Communicatiespecialist in de dop

Na al vele dingen voor UP te mogen hebben gedaan ga ik me de komende tijd ga ik me bezighouden met de communicatie en marketing binnen UP. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Het is een droom die werkelijkheid wordt. Lange tijd wist ik niet goed waar mijn ambities lagen en wat bij me zou passen. Toch ben ik altijd in mezelf blijven geloven. Ik wist dat er ergens voor mij een kans verstopt zat, ik moest alleen nog uitzoeken waar. Bij UP heb ik echt het gevoel dat ik mijn plek heb gevonden. Ik krijg alle kansen om mezelf te ontwikkelen en daar ben ik heel blij mee.

 

Op weg naar een mooie toekomst

Ik word eind dit jaar 30 en ben met recht trots op mezelf en wat ik heb bereikt. De komende tijd focus ik me verder op mijn studie en mijn werkzaamheden. Ik draai al bijna vanaf dag één mee met UP en ben meegegroeid met het bedrijf. Het is mijn ambitie om UP nog verder te laten groeien en samen met mijn twee collega’s het bedrijf uit te bouwen om nog meer klanten te helpen.

Op de lange termijn wil ik mezelf nog meer gaan verdiepen in reputatie- en crisismanagement zodat ik straks ook de klanten van UP kan adviseren en begeleiden. Mijn uiteindelijke doel is door te groeien tot communicatieadviseur om bedrijven te ondersteunen bij het opbouwen van een ijzersterke reputatie en hen bij te staan in tijden van crisis. Het mooie van UP is dat ik me in mijn eigen tempo kan ontwikkelen. Ik geniet en leer van elk moment!

 

” It may be stormy but it will never rain forever ”